Gardinbus der kører hjem til dig

Se vores udvalg af gardiner i dit eget hjem

Skal du have nye gardiner til dit hjem, og kunne du tænke dig at se vores sortiment i dit eget hjem, der hvor gardinerne skal hænges op eller monteres på skrå vinduer med Veluxgardiner? Hos HL Gardiner i Thisted har du mulighed for at få besøg af vores gardinbus. Det er en gratis og uforpligtende service, som vi stiller til rådighed for dig, når du skal vælge vinduesudsmykning.

Vi kører ud til adresser omkring Thy og Mors

Vores gardinbus kører blandt andet rundt i hele Thy, på Mors og i omegn, og vi kommer således også gerne forbi lige netop din adresse, hvis du ønsker at få besøg af en lokal gardinleverandør.

Vi ved, at det kan være svært at vælge de helt rigtige farver, former og gardiner i butikken. Derfor har vi skabt Den Rullende Gardinservice – en gardinbus der så at sige bringer butikken hjem til dig, så du har mulighed for at se, hvordan de forskellige løsninger på vinduesudsmykning lige netop tager sig ud i dit hjem.

Vi gennemgår vores sortiment, måler op og monterer gardinerne

Vores professionelle gardinmontør har prøver med, foretager opmåling til dine gardiner og tilbyder gardinvejledning, så du kan ramme dine og dit hjems behov i forhold til valg af design, stof, farve og meget mere. Sammen med vores gardinrådgiver kan du finde frem til en løsning, der taler til dig og din bolig, og vi kan give dig et tilbud på stedet, hvis der skulle være nogle af vores løsninger, der falder i din smag.

Godkender du tilbuddet, sørger vi efterfølgende for at bestille de valgte gardiner og sætte dem op i dit hjem på den aftalte dag. Du skal med andre ord ikke selv gøre noget andet end at vælge gardinerne.

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus

​Hvis du kunne tænke dig at bestille et besøg af vores gardinbus, så skal du blot udfylde nedenstående formular. For at yde den bedste service må du gerne afkrydse, hvilken gardintype du er interesseret i herunder.

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
Vælg type


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os​

HL Thisted ApS

Vestergade 25
​7700 Thisted

CVR: 27112919

Telefon: 97 92 24 44

E-mail: hl@hlthisted.dk

Gardinbussen​

Kontakt os, eller kom ind i butikken i Thisted og se vores Showroom.

Hos HL lægger vi stor vægt på, at have et bredt udvalg af flotte og praktiske gardiner, så der er noget efter enhver smag og stilart.

Gardineksperterne er klar til at hjælpe med den helt rigtige gardinløsning, som passer netop til dit hjem og dit behov.