Rullegardiner fra Luxaflex

En nem og enkel måde at skærme af på

Rullegardiner er en enkel og nem måde at skærme af på, når du enten ønsker at skærme af for lyset eller for indkigsgener. Hvis du er på udkig efter nye gardiner til dit hjem, kan rullegardinerne være en rigtig god løsning. Sammen med plissegardiner og lamelgardiner er de et populært valg i mange danske hjem.

Hos HL Gardiner forhandler vi naturligvis et bredt sortiment af rullegardiner, og vi forhandler primært gardinerne fra Luxaflex. Vi har et showroom i Thisted, hvor du er velkommen til at komme forbi for at se nærmere på vores udvalg, men vi kommer også gerne hjem til dig i Thy, på Mors eller i andre nærliggende områder. Du skal blot bestille et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Vælg mellem mange forskellige rullegardiner

Der findes et utal af muligheder, når det kommer til rullegardiner. Der er den klassiske model med fjeder, den betjeningsvenlige model med kæde, den moderne literise eller den med motor og fjernbetjening. Vælg for eksempel om dine nye rullegardiner skal være med eller uden mørklægning, eller om de skal være enkeltfarvede eller med et flot mønster.

Mulighederne er mange, og vi viser dig gerne hele vores store udvalg af vævstyper, farver og nuancer, så du kan få den helt rigtige løsning til dit hjem.

Vi tilbyder både opmåling og montering

Når du skal have gardiner til dine vinduer, så er det selvfølgelig altafgørende, at de passer i størrelsen, så de ikke bliver hverken for store eller for små i forhold til vinduet. Derfor kommer vi gerne forbi din adresse for at tage mål til dine rullegardiner, og når du har valgt den endelige model, sørger vi både for bestillingen og for den efterfølgende montering.

Kontakt os eller kig forbi vores butik

Du er altid velkommen til enten at kigge forbi vores butik eller til at kontakte os for at få hjælp til at vælge de helt rigtige rullegardiner til dine vinduer. Er du i tvivl om, hvorvidt rullegardiner vil være den rette løsning i dit hjem, eller om du bør vælge en anden gardintype? Vi står klar med kyndig rådgivning og vejledning.

​Kontakt os​

HL Thisted ApS

Vestergade 25
​7700 Thisted

CVR: 27112919

Telefon: 97 92 24 44

E-mail: hl@hlthisted.dk

Gardinbussen​

Kontakt os, eller kom ind i butikken i Thisted og se vores Showroom.

Hos HL lægger vi stor vægt på, at have et bredt udvalg af flotte og praktiske gardiner, så der er noget efter enhver smag og stilart.

Gardineksperterne er klar til at hjælpe med den helt rigtige gardinløsning, som passer netop til dit hjem og dit behov.