​Persienner, der passer til dine behov

Har du brug for effektiv solafskærmning, er persienner en rigtig god løsning. Her hos HL Gardiner står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde dine nye persienner. Vi hjælper ofte kunder i Thisted og Thy samt på Mors, men vi hjælper dig også gerne, hvis du bor udenfor disse områder.

Vi har erfaring med at finde de rette persienner til vores kunder. Persienner er ikke en ny opfindelse, men de har stadig sin berettigelse, netop fordi de er særdeles effektive. Vi hjælper dig med at finde de persienner, der passer til dine behov og dine ønsker, uanset om det er et enkelt gardin eller flere gardiner, du ønsker.

Find den bedste løsning

Persienner er den løsning, hvor du har bedst mulighed for at regulere lysindfaldet. De vandrette lameller, du kan vippe er specielt god til at justere lysindfald. Persienner er en fleksibel og yderst effektiv måde at solafskærme og give dig den afskærmning, der er brug for i dit hjem. Du finder dem i et væld af farver og med forskellige lamelbredder og betjeningstyper. Du kan endda få træpersienner. Uanset hvilken type du vælger, er der mulighed for at lave dem efter mål.

Eksperterne hos HL Gardiner sørger for at rådgive og vejlede dig, så du finder de helt rigtige persienner til dit hjem. Vi prioriterer tilfredse kunder og sørger altid for at finde billige priser til dig samtidig med, at kvaliteten er i top.

Hvad koster persienner?

Ønsker du at høre mere om, hvad persienner til dit hjem koster, er du velkommen til at kontakte os på telefon 

97 92 24 44 eller på mail HL@hlthisted.dk. Sammen finder vi dine nye persienner til et godt tilbud og en fornuftig pris.

​Kontakt os​

HL Thisted ApS

Vestergade 25
​7700 Thisted

CVR: 27112919

Telefon: 97 92 24 44

E-mail: hl@hlthisted.dk

Gardinbussen​

Kontakt os, eller kom ind i butikken i Thisted og se vores Showroom.

Hos HL lægger vi stor vægt på, at have et bredt udvalg af flotte og praktiske gardiner, så der er noget efter enhver smag og stilart.

Gardineksperterne er klar til at hjælpe med den helt rigtige gardinløsning, som passer netop til dit hjem og dit behov.