​Plissegardin til dit hjem

Mangler du en mere moderne og nutidig løsning inden for solafskærmning, er et plissegardin en oplagt løsning. HL Gardiner hjælper dig med at finde den rette løsning, så du får en enkel afskærmning. Vores gardinbus kører typisk i områderne omkring Thisted, Thy og Mors. Bor du uden for disse områder, hjælper vi dig også gerne.

Vi har stor erfaring med at finde en flot løsning til vores kunder og tilbyder samtidig billige priser uden, det påvirker kvaliteten af hverken plissegardinet eller vores arbejde. Du får altid et flot resultat.

Nem montering af plissegardin

Du kan bruge et plissegardin til næsten alle typer vinduer, hvilket gør dem ekstra populære. Vi har et stort udvalg af farver og modeltyper, der har mange forskellige egenskaber. Du kan eksempelvis få gardiner med mørklægning eller solfilm eller få et energigardin, der virker temperaturregulerende. Vælg desuden, om du ønsker betjeningstyper såsom snor, kæde eller håndtag, der alle kan leveres med motor og fjernbetjening. Du kan være sikker på at finde det rette plissegardin efter dine mål. Uanset hvilken type plissegardin du vælger, får du dem til billige priser.

Denne type gardin monteres anderledes end eksempelvis persienner. Plissegardinet er udstyret med en ”top down-bottom up”-funktion, der giver en fantastisk fleksibilitet. Træk gardinet op fra bunden, eller træk det ned fra toppen. Du har således mulighed for at skærme af for nysgerrige blikke uden at lukke for meget lys ude.

Kontakt os for at høre mere om plissegardiner

Vil du gerne høre mere om fordelen ved plissegardinet og de valgmuligheder? Du er altid velkommen til at kontakte os hos HL Gardiner. Du kan både kontakte os på telefon 97 92 24 44 eller på mail HL@hlthisted.dk. Vi sørger for at give et godt tilbud på dine nye gardiner og en god pris.

​Kontakt os​

HL Thisted ApS

Vestergade 25
​7700 Thisted

CVR: 27112919

Telefon: 97 92 24 44

E-mail: hl@hlthisted.dk

Gardinbussen​

Kontakt os, eller kom ind i butikken i Thisted og se vores Showroom.

Hos HL lægger vi stor vægt på, at have et bredt udvalg af flotte og praktiske gardiner, så der er noget efter enhver smag og stilart.

Gardineksperterne er klar til at hjælpe med den helt rigtige gardinløsning, som passer netop til dit hjem og dit behov.