Veluxgardiner der passer perfekt til dine vinduer

Gardiner til Veluxvinduer

Er du en af mange, der har de populære Veluxvinduer i dit hjem? De skrå vinduer er et populært valg i mange hjem, og de giver en rigtig god mængde lys ind i hjemmet. Det betyder samtidig også, at det kan blive nødvendigt med gardiner, der passer til vinduerne, for eksempelvis at kunne lukke lyset ude i soveværelset eller for at rulle for, når solen står og bager ind i stuen.

​

Hos HL Gardiner tilbyder vi salg, levering og montering af Veluxgardiner, som passer til dine vinduer fra Velux. Vi er din lokale Velux-gardinforhandler i Thisted, og med vores gardinbus kommer vi gerne forbi din adresse pĂĄ Mors, i Thy eller i andre omkringliggende omrĂĄder.

​

Få den solafskærmning der passer til dine behov

De flotte og monteringsvenlige produkter fra Velux gør det nemt for dig at få lige præcis den type solafskærmning, som du har brug for til dine Veluxvinduer.

​

Du kan blandt andet vælge mellem følgende løsninger:

​

Se vores udvalg af Veluxgardiner i dit eget hjem

Der findes et stort udvalg af typer og farver, når det kommer til Veluxgardiner, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning i lige netop dit hjem. Ved at få besøg af gardinbussen har du mulighed for at se vores sortiment lige præcis det sted i hjemmet, hvor gardinerne skal bruges henne.

​

​Mens vi er på din adresse, foretager vi også gerne en opmåling til gardinerne, så du kan være sikker på, at dem du vælger at bestille kommer til at passe 100 % til dine vinduer. Vi giver et tilbud på de valgte Veluxgardiner, og når de er blevet produceret, kommer vi og monterer dem for dig.

​

Kontakt os og hør mere eller få kompetent vejledning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores sortiment, eller hvis du har behov for kompetent rådgivning og vejledning omkring valg af gardiner til dine Veluxvinduer. Både vores gardinkonsulenter og vores boligstylister har mange års erfaring inden for faget.

​Kontakt os​

HL Thisted ApS

Vestergade 25
​7700 Thisted

​

CVR: 27112919

​

Telefon: 97 92 24 44

E-mail: hl@hlthisted.dk

Gardinbussen​

​Kontakt os, eller kom ind i butikken i Thisted og se vores Showroom.

​

Hos HL lægger vi stor vægt på, at have et bredt udvalg af flotte og praktiske gardiner, så der er noget efter enhver smag og stilart.

​

Gardineksperterne er klar til at hjælpe med den helt rigtige gardinløsning, som passer netop til dit hjem og dit behov.