Lamelgardiner fra Luxaflex

En flot og stilfuld gardinløsning til hjemmet

Lamelgardiner er en flot og stilfuld løsning, når du ønsker gardiner i hjemmet. Det er et populært valg, og med de enkelte lige og lodrette linjer giver de ro og elegance til dine vinduer. De justerbare lameller gør, at du har mange forskellige muligheder for at indstille lysindfaldet, præcis som du ønsker det.

Salg, levering og montering af lamelgardiner

Hos HL Gardiner tilbyder vi salg, levering og montering af et bredt udvalg af lamelgardiner fra Luxaflex. Vi har en fysisk butik i Thisted, som du altid er velkommen til at besøge, men vi kommer også gerne hjem til dig i Thy eller på Mors, hvor du har mulighed for at få besøg af vores gardinbus. Denne service er helt gratis og uforpligtende, og det er en rigtig god måde at se gardinerne i sit eget hjem.

Vælg mellem mange forskellige løsninger

Vi forhandler hovedsageligt lamelgardiner fra Luxaflex. De producerer lamelgardiner i flere forskellige stofbredder samt i mange flotte farver og med forskellige egenskaber. Du kan for eksempel vælge, om de skal være med eller uden mørklægning.

Vores gardinkonsulenter og boligstylister kommer gerne en tur forbi din adresse i vores lokalområde for at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige gardiner til dit hjem. Det gælder, uanset om den rette løsning for dig vil være lamelgardiner, persienner eller en helt anden type gardiner.

Du kan også vælge at få besøg af vores gardinmontør, som sikrer en korrekt opmåling til gardinerne, og som sørger for at bestille gardinerne hjem efter mål. Når de kommer, sørger vi for korrekt montering, så du ikke behøver at foretage dig noget.

Kontakt os og hør mere om vores sortiment

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores udvalg af lamelgardiner, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, så du kan få den helt rigtige gardinløsning i dit hjem.

​Kontakt os​

HL Thisted ApS

Vestergade 25
​7700 Thisted

CVR: 27112919

Telefon: 97 92 24 44

E-mail: hl@hlthisted.dk

Gardinbussen​

Kontakt os, eller kom ind i butikken i Thisted og se vores Showroom.

Hos HL lægger vi stor vægt på, at have et bredt udvalg af flotte og praktiske gardiner, så der er noget efter enhver smag og stilart.

Gardineksperterne er klar til at hjælpe med den helt rigtige gardinløsning, som passer netop til dit hjem og dit behov.